Brüsszeltől keletre, Beauvechain városka mellett van a belga légierő egyik bázisa, ahol minden hónap első és harmadik vasárnapján ingyenesen látogatható az egység történetét bemutató múzeum.

Több részre tagolódik a kiállítás. Van egy múzeum, ahol a repülőtér történetével ismerkedhetnek tablók, kisebb tárgyak segítségével a látogatók: a múlt igencsak eseménydús volt, hiszen a belgák mellett állomásozott itt a Luftwaffe, a szövetségesek légiereje, majd újból a belgák, ám sugárhajtású gépekkel.

Szintén beltéri kiállításon láthatunk repülőgépmotorokat (a klasszikus második világháborús gépek, mint a Spitfire és a Me109 mellett korszerű sugárhajtású harci repülők erőforrásait is), fegyverek illetve vannak életképszerűen beállított jelenetek.

A kültéren pedig ott vannak a repülők, amikhez egészen közel lehet menni, meg lehet őket alaposan nézni. Akadnak a belga légierőben használt gyakorlógépek mellett olyan híres sugárhajtású vadászok is, mint az F-104 Starfighter és az F-16 Fighting Falcon. Néhány szárazföldi jármű is ki van állítva.

Egy félreeső helyen pedig az ember láthatja, mivé lesznek az egykor büszke harci gépek, ha senki nem foglalkozik velük...