Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hódít a szeplőtetoválás

Ki hitte volna, hogy a sokak által szégyellt szeplők, amit lehetőség szerint eltüntetnének, divatossá válik. Méghozzá annyira, hogy egyenesen arcukra tetováltatnak szeplőket. Persze ez is csak egy trend; a velünk született dolgok viszont olyan adottságok, amikkel nyugodtan megtanulhatunk együtt élni. 

divat

divat

divat

divat

divat

divat

divat

0 Tovább

Száz év szépség

Divatosak lettek a rövidke videók, amik a különféle szépségideálok, ruhaviseletek bemutatását tűzték ki célul. Némelyikük kifejezetten igényes munka, a megvalósítást illetve a témának való utánajárást tekintve is. Persze egy percben nem lehet divat- vagy stílustörténeti kurzust lezavarni, de azért így is érdekesek ezek, és azt már senki nem írja elő, hogy ne járthanánk utána annak, ami jobban érdekel.

A különféle filmecskék közül épp most láttam egy újabb izgalmasat, ami a koreai női szépségideálról szól. A sajátossága az, hogy az ötvenes évektől elválik dél és észak divatja: míg az előbbire az amerikai kultúra beszivárgása volt hatással, utóbbi még ma is a kommunista diktatúra által előírt vonalat követi.

Vajon pár év múlva eljön-e az a pillanat, amikor ismét egyesül a két ország, és egyetlen képen lehet követni a trendek változását? Frizukról és sminkről beszélünk, aztán politikába futunk, ami mögött nem száraz tények vannak, hanem nagyon is valóságos emberi sorsok...

0 Tovább

Előszó

"Végre megmozdult egy kicsit a kultúrmunka is. Abban biztosan egyetértünk, hogy ez nagyon helyes. Persze, hogy nagyon helyes! Már érezni lehet a jó hatását a termelésben is, márpedig ez a fontos, ugye. Persze, hogy ez a fontos! Nem baj az, ha van egy kis vita körülötte, hadd legyen. Van egy kis harc is, hadd legyen. Az nem árt." (Dalolva szép az élet, 1950)

Google hirdetés

Kockázatok és ellenjavallatok

elche@freemail.hu

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Hirdetés

Kedvencek

A nagy Kék A nagy Kék

Túrán innen, túrán túl, hol a gyaloglás, kerekezés, evezés az úr......

Kultúrmunka Kultúrmunka

Élmény, benyomás, vélemény filmről, zenéről, irodalomról, tévéről...

Darwin Darwin

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győ...

Sportfoglalkozás Sportfoglalkozás

Ez a mindennapos testnevelés fotelszurkolóknak: hírek, érdekességek, sztori...

Big Blue Búvár Blog Big Blue Búvár Blog

Kalandjaim a mélység világában és a felszínen, hírek a tengerről, és mi...

Hirdetés