Két, szépségéről ismert színésznő is született 1938. július 20-án: Natalie Wood és Diana Rigg.

Előbbi Kaliforniában született, Natalia Nikolaevna Zakharenko néven anyakönyvezték- nem meglepő módon szülei orosz emigránsok voltak. Négy évesen már kamera elé állt, 16 évesen James Dean partnere volt a Haragban a világban című filmben. A ragyogó szépségű Natalie Wood egyike volt Hollywood legigézőbb színésznőinek, háromszor jelölték Oscar-díjra.

Fiatalon, 1981 novemberében hunyt el: vitorlázni indult férje, Robert Wagner társaságában, aztán eltűnt a hajóról, és holtan találták. Halálának körülményei homályosak voltak, de végül balesetként zárták le az ügyet. Húga, Lana Wood is színésznő lett, Bond-lány volt az egyik legismertebb szerepe.

A másik ezen a napon született szépség, Diana Rigg angol, és ő szintén azzal büszkélkedhet, hogy fiatalon Bond-film női főszerepében tündökölhetett. Előtte angol sorozatokban bukkant fel, a retróműsorok rajongói az Avengers című sorozatban találkozhatnak vele, ahol ő volt Emma Peel.

Visszatérve a 007-es ügynökkel közös kalandjára, Diana Rigg több szempontból a különleges lányok közé tartozik. Egyrészt őt James Bond a filmben feleségül is vette, másrészt az egyetlen George Lazenby főszereplésével készült filmben játszott, harmadrészt pedig kifejezetten kedvelt Bond lánynak számít az elegáns megjelenésű, sejtelmes mosolyú Diana Rigg.

Akik ezeket a több évtizeddel ezelőtti szerepeket nem tartják számon, azok is ismerhetik őt: napjaink egyik legnagyobb tévés sikerében, a Trónok harcában is jutott neki szerep. Az ő korában persze már nem a lenge ruhás csábítók között számítanak rá, Olenna Tyrell karaktere jutott neki.