Egy szépségverseny szervezője szólt be az izlandi résztvevőnek, aki nem hagyta annyiban a dolgot.

Izland szépének választották Arna Ýr Jónsdóttirt, aki így részt vehetett a Miss Grand International versenyen. Ám a 20 éves egykori tornász félreérthetetlen üzenetet kapott a verseny alapítójától, Nawat Itsaragrisiltól: kevesebbet kellene ennie.

A döntőre Las Vegasban kerül sor, és Nawat szerint a csúcsformához az kellene, hogy Arna Yr ne reggelizzen, maximum egy salátát egyen ebédre és igyon sok vizet. Persze mindezt tisztán jóindulatúan tanácsolta, mert úgy vélte, a lány esélyes a jó helyezésre, ezért tegyen meg mindent a sikerért.

A megdöbbent lány nyilvánosságra hozta az esetet, és kijelentette, neki nincs problémája a saját megjelenésével. Azzal is tisztában van, hogy a többi lánynál szélesebb a válla, de ez az élsportolói múlt következménye, és egyébként is büszke rá, hogy Izlandot képviselhette.

A Miss Grand International rangos versenynek számít, aminek szervezői azt az üzenetet akarják közvetíteni, hogy legyen vége a háborúskodásnak és az erőszaknak, és mindenki legyen boldog. Arna Yr viszont nem volt az, és vissza is lépett a versenytől. A továbbiakban sem akar szépségversenyezni.

A szervező, Nawat bizonyára sajnálja ezt, hiszen a szőke szépség elég feltűnő jelenség. Ám valahol érthető, hogy beszólt a falánkságra, hiszen Nawat már-már tökéletes megjelenésű férfi, minden oka megvan rá, hogy mástól is ezt várja el...