Yasmine Bleeth június 14-én már a 47. születésnapját ünnepelheti, ám a színésznő nagyon megváltozott az utóbbi években. Egykor a Baywatch egyik csinos vízimentő-lánya volt, míg mai képein nem könnyű megismerni.

Egy szépsége miatt számon tartott színésznő esetében ez a változás igazi tragédia. Aki valóban jó alakításai miatt lesz ismert, idősebb korában kaphat még izgalmas, fontos szerepeket, de aki csak egy csinos pofi, formás fenék a vásznon, azt könnyen elfelejtik a producerek.

Van, aki sikeresen küzd az idő múlásával, míg másoknak ez nem jön össze. A jelek szerint Yasmine Bleeth utóbbiak közé tartozik. Attól még élhetne teljes életet, de leginkább botrányairól hallottunk egy időben.

És van egy dolog, ami igazán szomorú. Akiket a szakma nem tart számon, csak a külsejük miatt emlegetik őket, azokkal kapcsolatban kizárólag az a téma merül fel , hogy milyen jól vagy éppenséggel milyen rosszul tartják magukat. És emiatt pont ugyanott kötnek ki: a bulvárlapokban...

Először a csinos színésznő legjobb képei jelennek meg mindenfele, címlapokon, férfimagazinokban pózolva láthatjuk, aztán amikor jönnek a balhék, a kábítószer, a rehab, megjelennek ugyanazokban a bulvárlapokban az illúzióromboló rendőrségi fotók is. Ebben a szférában nincs kegyelem...