Egy híradósnak minden váratlanra fel kell készülnie.

Tudjuk, az élő adásnak mindig megvan az a varázsa, hogy bármi megtörténhet. A külső helyszínen egy vicceskedő vagy bunkó járókelő kiabálhat bele a kamerába, történhet épp akkor egy baleset vagy a riporter beleeshet a csatornába.

A stúdió talán valamivel biztonságosabb helyszínnek tűnhet, de úgy fest, nem mindenhol tökéletesek a biztonsági szabályok, mert idegenek is beosonhatnak oda. A törökországi Denizliben épp műsort vezetett egy fiatal tévés, amikor egy cica hegyes fülei bukkantak elő az asztal mögül. A láthatóan nem lámpalázas macska fel is ugrott, nézelődött egy kicsit, majd letelepedett a legalkalmasabb helyre: a laptopra.

Törökül sajnos nem értek, de állítólag a riporter kicsit sem jött zavarba, gyorsan témát váltott, és arról kezdett beszélni, hogy az emberek fogadjanak örökbe kóbor, elárvult állatokat. A rámenős és jópofa cica pedig máris gazdára talált: a televízió egyik munkatársa vitte magával haza.

No persze vannak ijesztőbb betolakodók a cicáknál, de azért a tévés igazán ügyesen kezelte a helyzetet: a macska nem csak magából csinált internetes sztárt, hanem belőle is.