Remek képeket lehet találni érdekes tetoválásokról az interneten, de néha egészen meghökkentő "alkotásokba" is belefutottam már.

Nekem nincs tetoválásom, nem az én világom, ám azok közé sem tartozok, akik valamiféle kereszteshadjáratot indítanának ellenük. Szerintem ez aztán mindenki saját ügye, méghozzá száz százalékban. Már azt is röhejnek tartom, amikor ilyen-olyan munkakörökben "elfogadhatatlannak" tartanak egy szolid tetkót a pattogó illetékesek.

Szóval ez számomra abszolút egyéni felfogás kérdése. És ezért aztán csak vállat vonok, ha valaki egy Pokemon-figurát akar a testén tudni. Mondjuk Charmander, a tűzgyík lesz a kiválasztott, aki eredetileg így fest.

A "tetoválóművész" viszont aligha lehet a szakma kiváló mestere. Barátai szerint részegen, teljesen beállva látott neki a komoly munkának. A végeredmény még kis jóindulattal sem sorolható be a lenyűgöző tetoválások közé. Már annyira rossz, hogy villámgyorsan be is járta a képe az internetet- ha megnézed, nyilván érthetővé válik, miért.

Az interneten minden efféle sztori 1-2 napig tart, de a lendületet kihasználva máris készülnek a Shartmanderre elkereszelt lénnyel díszített pólók, ékszerek, telefontokok. Addig kell ütni a vasat amíg meleg- és ha egy végletesen elrontott dologgal lehet az ember rövid időre sztár, akkor nem szabad veszni hagyni az esélyt...