Kamunak tűnik a megsebzett pornószínésznő sztorija.

Villámgyorsan elérte a több milliós nézettséget egy videó, ami egy sokat mutató fürdőruhában cápaketrecbe ugró hölgy sebesüléséről szól. Az "áldozat", Molly Cavalli még pózol is a cápás merülés előtt, s a kamera is sokat időzik formás alakján. Ám váratlanul valami történik, vér látszik, aztán pedig a felvételen a megsérült, síró Molly mutatja a lábán levő sebet.

Szakértők eleve furcsának tartják, hogy sérülhetett meg a ketrecben levő nő, hogyan volt képes így is megharapni a lábfején őt egy citromcápa, miközben uszonyt viselt. Természetesen ennek esélyét nem lehet kizárni, ám az mégiscsak furcsa, hogy miközben kamerák vesznek mindent, maga a harapás egyáltalán nem látszik: Molly simán csak a lábához kap, azt valahogy pont nem tudták rögzíteni, amikor a ragadozó megközelíti.

Aztán hamarosan jött a leleplezés is. Egy hasonló cápás merüléseket szervező cég tulajdonosa mesélte el, hogy megkereste őt a produkciós cég, és elmondták, hogy a céljuk az valamiféle enyhe sérüléssel járó balesetről csináljank videót, amit aztán jó sokan néznek meg az interneten. Még arról is képet küldtek, hol és hogyan képzelik el a sebet, ami így elég kicsi ahhoz, hogy ne rontsa a cápákról kialakított rossz képet.

Az egyik megkeresett búvárcég nemet mondott a megkeresésre, ám volt aki kötélnek állt. A végeredmény egy világot bejáró felvétel, s ki törődik aztán már vele, mi is történt valójában? Jót lehetett szörnyülködni a vérszomjas cápákon, az átverés nem számít. Pedig tanulságos a dolog: sajnos igen gyakran így vezetnek az orrunknál fogva a netes vírusvideókkal. Ne higgyünk el mindent, amit csak a képünkbe tolnak...