A gombafejűeket váratlan előadó előzte kereken 54 éve.

A Beatles meghódította Amerikát: 1964-ben három és fél hónapon át az ő dalaik álltak a slágerlista élén a tengerentúlon. Egymást váltotta három felvételük az első helyen, sőt, április elején a slágerlista első öt pozíciójában öt Beatles-dal volt! 

És amikor már úgy tűnt, hogy örökre Lennonékról fog szólni a könnyűzene, május 9-én egy veterán nyomta le őket. Az akkor 63 esztendős Louis Armstrong és a Hello, Dolly! állt az első helyre. Ha úgy nézzük, más talán nem is érdemelte volna meg jobban ezt a dicsőséget, hiszen igazi zenei legendáról van szó, aki fiatalon a jazz műfajának újítója, idősebben pedig népszerű slágerek előadója volt. 

A Hello, Dolly! az azonos című musical híres dala volt- a musicalból sikeres film is készült, Barbra Streisand főszereplésével. A dalt Armstrong csak demóként vette fel, hogy a darab népszerűsítésében felhasználják, végül aztán kiadták kislemezként is. Ahogy a musical is sikeres lett, a dal is. 

Azért a Beatles-t aligha rázta meg az, hogy át kellett engedniük az első helyet- bőven volt még nekik slágerük. A történet egyszerűen csak jópofa, és valljuk be, jó olyan zenészeket felidézni, akik igazi klasszikusnak számítanak.