A híres angol komikus már az ötvenes évek közepén lányokkal vette magát körül a műsoraiban.

Manapság messze nem olyan egyértelmű a Benny Hill-show megítélése, mint népszerűsége csúcsán. Kétségtelen, hogy a néha kissé együgyű humorral operáló, de alapvetően szórakoztató műsorban a nők mindig inkább csak csinos kellékek voltak.

A nők tárgyiasítása miatt bőven kapott hideget-meleget Hill (ezzel persze nincs egyedül, a most elhunyt Hugh Hefnert például szintén ezért támadták), pedig szerintem el kellene fogadni, más idők és más elvek voltak akkor. A nézők szerették a komédiát és a csinos lányokat- és szerintem utóbbit még most is elég sokan.

Az egész okoskodás aztán okafogyottá válik, hiszen Hill már sok éve halott, a műsoraikat maximum csak nosztalgiázók nézik. A fiatalok rátapadnak a YouTube-sztárokra, noha ők semmivel sem különbek a régieknél, humoruk pláne nem jobb, de legalább nagyon betartják a politikai korrektség játékszabályait.

Vajon ami ma fiatalos, 30-40 év múlva ugyanúgy megmosolyogtató lesz? Nem tudom, de gyanítom abban azért még sokáig nem lesz változás, hogy a csinos csajokkal sok mindent el lehet adni. Maximum máshogy, korrektebben címkézik fel a lenge ruhás lányokat...