Betöltötte a hatvanat Heather Thomas, a nyolcvanas évek egyik szőke üdvöskéje.

Ha a szórakoztatóipar kegyetlenségéről beszélünk, akkor elegendő megnézni, hova jutott az egykor tévékből és magazinokból jól ismert ifjú színésznők jelentős része. Az 1957. szeptember 7-án született Heather Thomas rengeteg fiatal srác faláról mosolyoghatott le pár évtizede, mert igen sok posztert adtak el a fotóival. A televízióban is futott a szekér, a The Fall Guy című sorozat női főszereplőjeként meglehetősen sokan ismerték.

De azért az sokatmondó, hogy míg Heather 24 éves volt a sorozat kezdetén, a férfi sztár, Lee Majors 42. Fordított felállás női-férfi szereplők esetén viszont elég ritka. A nyolcvanas évek sok rajongott szépsége negyvenes éveiben már maximum mellékszerepeket kapott, vagy azt sem.

Heather Thomas is felhagyott a filmezéssel, majd 2008-ban megjelent első könyve, ami jó kritikákat kapott. De gyanítom, többet írtak arról, hogy megváltozott az arca az évtizedek alatt- ami valahol normális, de másokhoz hasonlóan ő is rontott a helyzetén pár plasztikai műtéttel.

Ez az iparág nem könyörül, és belegondolhatunk, hogy csak szavak szintjén van-e változás, a mai huszonéves üdvöskék hol tartanak majd 1-2 évtized múlva? Persze mindig van lehetőség a kitörésre, csak nem könnyű elfogadni a csillogás után egy egészen másfajta szerepet.