Ma tölti be negyvenedik életévét Natalia Oreiro,  a Vad angyalból ismert színésznő.

színésznő

Mit is lehetne  mondani az Uruguayban született sztárról? Tizenévesként több tucat reklámban született, aztán Argentinában ívelt fel színészi karrierje, a magyar nézők az ott készített szappanoperákból ismerik. De még  milyen jól ismerik! A Vad angyalt is, a Kachorrát is imádták a délutáni műsorsávot lelkesen néző nyugdíjasok. 

színésznő

színésznő

Ebben semmi különösebb minősítés nincs, én is nézek megkérdőjelezhető színvonalú dolgokat a tévében. Vagy emlegessük a sokak által kritizált valóságshow-kat, semmi érdemeset felmutatni nem képes médiaszereplőket? Tudja mindenki, miről beszélek. Inkább nézném én is a dél-amerikai limonádét ezek helyett. Habkönnyű szórakozás, s akadt bennük időnként pár szimpatikus szereplő, kedvelt színész vagy színésznő, a sztori meg sose túl bonyolult- mi más kell a boldogsághoz?

színésznő

színésznő

No mindegy, a lényeg, hogy az anno cserfes fiatal lányok szerepében lubickoló Natalia ma már másféle lehetőségek között válogat. A telenovellákban így is kedvelik, csak persze korához illő figurákat alakít. A rohanó időt pedig a képek tanúsága szerint plasztikai beavatkozással is lassítaná- nyilván nem feltétlenül sikerrel, bár ez elsősorban fotós kérdése. Persze még mindig vékony, jól tartja magát, de csodák azért nincsenek. Most, negyvenen túl már aligha számíthat arra, hogy más latin-amerikai származású színésznőkhöz hasonlóan berobban az USA film- vagy tévés piacán, marad a jól ismert hazai pálya.

színésznőszínésznő

De hát ez mit se számít, ha valaki manapság leül egy régi sorozatokat ismétlő csatorna elé, megcsodálhatja milyen volt két évtizede bájos fiatal lányként- bizony, a Vad angyal most is elcsíphető idehaza. És ki tudja, talán Nataliának tartogat még pár szép szerepet a karrierje, esetleg komolyabb filmben, idősebb karakterként, amik újabb sikereket hoznak. Ilyenből már akadt is neki, és csak azért, mert kinőtt a tiniszerepből, még egyáltalán nem kell leírni egy színésznőt. 

színésznő