Fontos kutatás: ez számít a Tinderen.

Egy modell végzett el izgalmas "kísérletet": több profilképpel nézte meg, melyik stílussal kapja a legtöbb pozitív visszajelzést a társkereső alkalmazáson. Volt neki szakállas, borotvált, borostás, kopaszodó fotója is. 

A simára borotvált arcra jött a legtöbb pozitív reakció, de alig kevesebb volt az ápolt szakállúnál is az érdeklődő. A modell megfigyelése szerint viszont a szakállasokra bukó lányok között többségben voltak azok, akik futó kalandot kerestek- ki tudja miért.

És persze nagy-nagy meglepetésre a kopaszodó fizimiskával nem volt túl népszerű a fiatalember. Mindez azért két dologról árul el elsősorban sokat: a Tinder fényképek közt gyorsan lapozgatós jellege miatt a külső fontos. Nagyon. Váratlan fordulat!

A másik része a dolognak az, hogy az egész kutatást hajbeültetést kínáló klinika szervezte, akik nyilván azt kívánják üzenni, hogy az ügyfeleiknek jobb esélye van a Tinderen. A plasztikai sebészek pedig nyilván azt fogják kideríteni, szép dekoltázzsal a lányok is vonzóbbak. 

Miközben akinek mégsem a haj a feje legfontosabb alkatrésze, az tudja jól, hogy ennél picit összetettebb az emberi kapcsolatok világa. De azokról nem tudnak ilyen hasznos "kutatások" készíteni a szépészeti szolgáltatók...